العصافرة



انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

العصافرة

العصافرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى تربوي ثقافي تكنولوجي

المواضيع الأخيرة

» قصر بيترهوف,,,افخم قصر على وجه الارض من القرن السابع عشر
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1السبت سبتمبر 04, 2010 5:54 pm من طرف عصفراويه

» المدينه المسخوطه التى جاء ذكرها فى القرأن
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1السبت سبتمبر 04, 2010 5:29 pm من طرف عصفراويه

» صور نادرة للكون...عايزة من الكل يدخل ويسبح باسم الله العظيم
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:55 pm من طرف عصفراويه

» صور لمدينه تجري من تحتها الانهار سبحان الله
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:56 am من طرف عصفراويه

» أجمل ما قام به الصينيون فى حدائقهم
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:45 am من طرف عصفراويه

» (اجمل طيور فى العالم)
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:39 am من طرف عصفراويه

» نشيد "مولاي" للشيخ / سيد النقشبندي
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1الإثنين أغسطس 30, 2010 5:52 pm من طرف عصفراويه

» مجموعة من الصور و الخلفيات بدقة عاليه
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1الإثنين أغسطس 30, 2010 5:27 pm من طرف عصفراويه

» عمود مائي يربط السماء بالإرض ... سبحان الله
الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Icon_minitime1الإثنين أغسطس 30, 2010 5:14 pm من طرف عصفراويه

التبادل الاعلاني


    الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر

    عصفراويه
    عصفراويه
    عصفراوي متميز
    عصفراوي متميز


    عدد المساهمات : 274
    تاريخ التسجيل : 10/04/2010

    الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر Empty الذ واسرع طريقة لتخليل الليمون بالغصفر

    مُساهمة  عصفراويه الجمعة أبريل 30, 2010 1:28 pm

    حبيباتى الف شكر على تشجعكم وانا بجد سعيدة لانى اصبحت واحدة منكم ---- علشان مطولش عليكم كتير مننا بيحب الليمون المخلل وخصوصا لو كان بالعصفر وحبة البركة لاكن علشان نعملة كان بيحتاج مدة طويلة جدا علشان يستوى وكمان القشرة بتعتةبتكون مش طرية بس مع ا لطريقة الى هقولكو عليها هتكون القشرة طرية جدا وكمان نقدر ناكل منة خلال 10 ايام بالكتير -اولا نجيب الليمون ويكون حجمة وسط ونسلقة يعنى ياخد غلوتين ونجيب العصفر وحبة البركة ودة نشتريهم من عند العطار ونخلطهم مع بعض وبعدين نجيب الليمون الى سلقناة ونقطعة الى اربع قطع بس منقطعش لاخر الليمونة نقطع لنصف الليمونةفقط ثم نحشى الليمونة بخليط العصفر وحبة البركة ولو بتحبو يكون مع الليون فلفل تجيبو الفلفل وتقطعو الزر الاخضر بس نحافظ على الجزء الابيض الى بيقفل الفلفل علشان الفلفل ميتهريش ----- اهم خطوتين هيخلو الطعم جميل ومميز هما الفلفل الرومى الاحمر نفرمة ونفرم راس ثوم ونجيب بطرمان زجاج ونرص الفلفل والليمون وبينهم الفلفل الاحمر المفروم وبعد كدة نجيب الماء ونضيف علية الملح - الخل- الثوم-ونصف كوب زيت ويوضع الخليط السابق على الليمون ولازم نخلى الملح زايد شوية ويقفل البطرمان ويترك10 ايام ان شاء اللة تعجبكم واتمنى منكم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]