العصافرة



انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

العصافرة

العصافرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى تربوي ثقافي تكنولوجي

المواضيع الأخيرة

» قصر بيترهوف,,,افخم قصر على وجه الارض من القرن السابع عشر
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1السبت سبتمبر 04, 2010 5:54 pm من طرف عصفراويه

» المدينه المسخوطه التى جاء ذكرها فى القرأن
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1السبت سبتمبر 04, 2010 5:29 pm من طرف عصفراويه

» صور نادرة للكون...عايزة من الكل يدخل ويسبح باسم الله العظيم
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:55 pm من طرف عصفراويه

» صور لمدينه تجري من تحتها الانهار سبحان الله
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:56 am من طرف عصفراويه

» أجمل ما قام به الصينيون فى حدائقهم
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:45 am من طرف عصفراويه

» (اجمل طيور فى العالم)
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:39 am من طرف عصفراويه

» نشيد "مولاي" للشيخ / سيد النقشبندي
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1الإثنين أغسطس 30, 2010 5:52 pm من طرف عصفراويه

» مجموعة من الصور و الخلفيات بدقة عاليه
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1الإثنين أغسطس 30, 2010 5:27 pm من طرف عصفراويه

» عمود مائي يربط السماء بالإرض ... سبحان الله
فسيخ رائع ومضمون Icon_minitime1الإثنين أغسطس 30, 2010 5:14 pm من طرف عصفراويه

التبادل الاعلاني


2 مشترك

    فسيخ رائع ومضمون

    عصفراويه
    عصفراويه
    عصفراوي متميز
    عصفراوي متميز


    عدد المساهمات : 274
    تاريخ التسجيل : 10/04/2010

    فسيخ رائع ومضمون Empty فسيخ رائع ومضمون

    مُساهمة  عصفراويه الجمعة أبريل 30, 2010 2:03 pm

    فسيخ سهل جداااااااااااااااااااااا
    المقادير:

    ك سمك بورى كوب ملح نص كوب شطه ناشفه ودى حسب الرغبه
    انا باعمله جيرانى بيتهبلوا عليه ويقولوا زى الزبده

    الطريقه:]يغسل البورى ويكون بورى نيلى يغسل جيدا ومن النخشوش

    يوضع على الصنيه ويغطى ويترك لتانى يوم لو فى الشتاء لو الصيف 6 ساعه كفايه
    بعد ميمر الوقت نغسله مره تانيه بس بماء فاتر 3مرات
    نقلب الملح مع الشطه ويحشى به نخشوش السمك جيدا
    بعد مانحشى السمك نجيب اكياس نظيفه
    ناخذ كيس ونفرش فيه قليل من الملح ثم نضع السمك على هيئة طبقات
    كل طبقه بينها رشة ملح نربط الكيس جيدا ويجب ان يكون الكيس سليم
    نضع الكيس جوه كيسين تانين
    ويوضع فى علبه وكل يوم نقلب الكيسعلى الشمال واليمين
    وياكلبعد4 او 5 ايام

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    زهرة العصافرة
    زهرة العصافرة
    عصفراوي متميز
    عصفراوي متميز


    عدد المساهمات : 233
    تاريخ التسجيل : 06/04/2010

    فسيخ رائع ومضمون Empty رد: فسيخ رائع ومضمون

    مُساهمة  زهرة العصافرة الجمعة أبريل 30, 2010 6:06 pm

    طيب انا عوزه ادوء
    انتى كده جوعتينى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]